Deelnemers-details

Heerhugowaard Sport NV & Esdégé - Reigersdaal

Zwemsport

Heerhugowaard

-®Richard Rood HR2 HHW sport 22-06-2018-5841[2].jpgVergroot afbeeldingthumb_DSC_0522_1024.jpgVergroot afbeeldingthumb_DSC_0526_1024.jpgVergroot afbeelding

De Draai is een multifunktioneel sportgebouw met een volwaardige NOC/HSF sporthal met drie sportvelden,een sportcafe.een steunpunt voor dagbesteding & vrije tijd,fysiotherapieruimte en fysiofitness voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij elkaar gaat het om een gebouw van 3500m2 bruto vloer oppervlak. De exploitatie is in Vereniging van Eigenaren opgezet. (Heerhugowaard Sport NV en Esdégé Reigersdaal). We vallen dus met complex in de sportcategorie maar ook dagopvang voor mensen met een verstandelijke beperking.

Voorbeeldmaatregelen

Overdag zijn er 32 clienten van Esdégé Reigersdaal aanwezig met gemiddeld 7 begeleiders. In de avonduren worden er verschillende activiteiten gedaan met meestal 1 begeleider. In de avonduren wordt de fysioruimte en fysiofitnes verhuurd aan fysiotherapeut. In de sporthal is overdag, m.u.v. de vakantieperioden geen personeel aanwezig. Wel is er bezoek van scholen die via sleutelverhuur naar binnen kunnen. In de avond is er over het algemeen 1 horecamedewerkster aanwezig gedurende de verhuur aan verenigingen. Op de maandagavond is er in de recreatieruimte van Reigersdaal een muziekavond, op de dinsdagavond een koor en op alle zondagochtenden een kerkdienst welke ook toegankelijk is voor de inwonders van de woonwijk.

Website: Heerhugowaard Sport NV & Esdégé - Reigersdaal