Locaties lijstweergave

Locaties lijstweergave

Zoeken

Naar boven

Locaties

ZooParc Overloon

ZooParc Overloon

Dierentuinen
Noord Brabant Overloon

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens je avontuurlijke Expeditie geeft het kompas de hoofdroute aan. Durf jij af te wijken?

Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Stichting Vogelpark Avifauna

Stichting Vogelpark Avifauna

Dierentuinen
Zuid Holland Alphen aan den Rijn

Avifauna Vogels en Zoo… Wandel door diverse werelddelen en verwonder je over alle verschillende vogels die je ziet, hoort en voelt! Kijk bij de spectaculaire vogeldemonstraties en het voeren van de pinguïns en pelikanen. Voer zelf nectar aan de lori’s of maak overdag een spannende Nachtsafari. Maar Avifauna biedt zoveel meer. De vogels leven hier samen met de halfapen, koikarpers, reptielen en rode panda’s. De reusachtige speeltuin zorgt bovendien voor urenlang speelplezier. Tijdens een dag in het vogelpark realiseer je je nog meer dat we zuinig moeten zijn op onze kwetsbare natuur. Het vogelpark is volop in beweging en duurzaamheid staat hierbij altijd centraal.

Voorbeeldmaatregelen

Vogelpark Avifauna zorgt op veel punten voor een duurzame werkwijze en een duurzame kijk op de wereld. Uiteraard voldoet Avifauna aan alle standaard duurzame voorwaarden voor de Greenkey certificering zoals waterbesparing, ledverlichting etc. maar Avifauna doet meer… Het vogelpark heeft onder andere een helofytenfilter in de pelikanenvijver, waardoor het afvalwater wordt gezuiverd tot een kwaliteit die onschadelijk is voor het milieu. Verder verzorgt Avifauna natuur- en milieueducatie, waarmee jaarlijks 14.000 basisschoolleerlingen in de provincie Zuid-Holland worden bereikt. Eén van deze lessen is gericht op de Filipijnen, waar ook financieel een natuurbehoudsproject wordt ondersteund. Sinds 2004 collecteert Avifauna actief voor het natuurbeschermingsfonds. Dit fonds steunt naast het Filipijnenproject, diverse natuurbeschermingsprojecten wereldwijd, maar ook in de directe omgeving van het vogelpark.
Meer informatie Meer informatie Minder informatie

Stichting Apenheul

Stichting Apenheul

Dierentuinen
Gelderland Apeldoorn

Een evenement in Apenheul is niet zomaar een evenement, maar een gebeurtenis die de deelnemers nog lange tijd zal bijblijven. Vergaderen in de natuur met uitzicht op het eiland van de gorilla's of een bijeenkomst in de duurzame congreslocatie De St@art dat tot in de puntjes verzorgd is; het zijn maar voorbeelden van de inspirerende mogelijkheden van Apenheul. Een zakelijk evenement in een natuurpark met meer dan 400 apen.... over een omgeving met impact gesproken. Verspreid over het park bieden we verschillende congres-, feest- en vergaderlocaties voor groepen van 10 tot 800 personen. Alle voorzieningen zijn aanwezig om uw seminar, vergadering, training of workshop tot een succes te maken. In samenwerking met het trainingsbureau Apemanagement® biedt Apenheul diverse workshops en thema-ontdekkingen met een biologische kijk op sociaalgedrag en altijd met een vrolijke knipoog. Net even anders en daardoor misschien wel heel effectief.

Meer informatie Meer informatie Minder informatie
Locaties op een kaart

Vanaf 2021 zullen de eerste bedrijven gecertificeerd zijn.

Zoek
Km
Filteren
Door hieronder te klikken op de categorieën is het mogelijk om te filteren op het aantal deelnemers dat getoond wordt.
  • Bibliotheken
  • Dierentuinen
  • Poppodia
  • Varende locaties
  • Wellness en Sauna
  • Zwem- en indoor sportlocaties