Wat is de Green Etalage?

De Green Etalage, geïnitieerd door Stichting KMVK (uitvoerder van Duurzaam Gastvrij), is een schatkamer vol duurzame producten en diensten die bedrijven helpt aan de Duurzaam Gastvrij duurzaamheidsnormen te voldoen en hun bedrijfsvoering (verder) te verduurzamen. Deze digitale etalage biedt een overzicht van meer dan 100 duurzame 'Duurzaam Gastvrij approved' producten en diensten van verschillende leveranciers. 'Duurzaam Gastvrij approved' houdt in dat de producten voorzien zijn van een erkend milieukeurmerk of op een andere manier aantoonbaar duurzaam zijn, en daarmee door Stichting KMVK goedgekeurd zijn om in de Green Etalage te staan.

De duurzame producten en diensten zijn ingedeeld in 12 productcategorieën, gerelateerd aan de 12 Duurzaam Gastvrij duurzaamheidsthema's. Dit maakt het eenvoudig voor jou om snel te vinden welke producten en diensten jouw bedrijf kan gebruiken voor het behalen van de Duurzaam Gastvrij duurzaamheidsnormen binnen elk thema.

De Green Etalage biedt enkel een informatief overzicht van duurzame producten en diensten. Het is niet mogelijk om direct via de Green Etalage aankopen of bestellingen te plaatsen. Hiervoor dien je naar de website van de specifieke leverancier te gaan.

De lijst van duurzame producten en diensten is een waardevolle bron voor bedrijven die bezig zijn met het behalen van Duurzaam Gastvrij en het bevorderen van duurzaamheid binnen hun bedrijf. De Green Etalage is daarmee een essentieel instrument voor bedrijven die de stap willen zetten naar een groenere en meer verantwoordelijke bedrijfsvoering, en hierbij ondersteuning kunnen gebruiken in het vinden van toepasselijke duurzame producten en diensten.

Neem een kijkje in de Green Etalage

De Green Etalage is een initiatief van Stichting KMVK, uitvoerder van Duurzaam Gastvrij. De Green Etalage is tijdelijk op de oude website van Green Key te vinden, tot de nieuwe website van Stichting KMVK online komt en de vernieuwde Green Etalage daar te vinden zal zijn.

Bekijk de Green Etalage

Meld je als leverancier aan voor de Green Etalage (wij zullen contact opnemen om de aanmelding verder uit te werken)

Stichting KMVK

    (Bezoek)adres
  • Storkstraat 24
  • 3833 LB Leusden

Meer advies & ondersteuning

Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Heb je vragen over wat Duurzaam Gastvrij nou precies inhoudt, hoe het keuringsproces eruit ziet of een specifieke vraag over jouw bedrijfscategorie?

Vraag het één van onze medewerkers tijdens een kennismakingsgesprek!

Meer informatie
Inspiratieboek

Inspiratieboek

Ben je op zoek naar inspiratie zodat je concrete stappen kunt zetten om duurzaamheidsdoelen te bereiken en jouw bedrijf (verder) te verduurzamen?

Bekijk het inspiratieboek voor duurzaam ondernemen!

Meer informatie
Duurzaam Gastvrij begeleiding

Duurzaam Gastvrij begeleiding

Heb je begeleiding nodig bij het behalen van Duurzaam Gastvrij?

Bekijk de verschillende begeleidingspakketten die onze partner Green Label Service aanbiedt om het behalen van Duurzaam Gastvrij eenvoudig te maken voor jouw bedrijf.

Meer informatie