Wat is het inspiratieboek

In nauwe samenwerking met een van onze toegewijde keurmeesters Robin van Milligen hebben wij een waardevol hulpmiddel ontwikkeld om onze Duurzaam Gastvrij-deelnemers te ondersteunen op hun reis naar duurzaamheid: het digitale inspiratieboek voor duurzaam ondernemen.

Dit inspiratieboek is speciaal samengesteld om Duurzaam Gastvrij-deelnemers te helpen bij het vinden van creatieve en praktische manieren om hun bedrijfsvoering nog duurzamer te maken. Het bevat een schat aan ideeën en inzichten die gericht zijn op verschillende aspecten van jouw bedrijf, waardoor je concrete stappen kunt zetten om duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Of je nu op het punt staat om je voor te bereiden op een Duurzaam Gastvrij-keuring, al een trotse Duurzaam Gastvrij-houder bent, of gewoon geïnteresseerd bent in duurzaam ondernemen; dit inspiratieboek is een waardevolle bron voor jou. Het biedt praktische tips en innovatieve benaderingen voor verschillende bedrijfsonderdelen, variërend van het gebouw en de keuken tot de buitenruimte.

Dus, als je op zoek bent naar frisse ideeën om jouw duurzaamheidsinspanningen naar een hoger niveau te tillen, hoef je niet verder te zoeken. Het inspiratieboek staat klaar om je te begeleiden op reis naar een groenere, meer verantwoorde bedrijfsvoering. Bekijk het inspiratieboek en laat je inspireren!

Het digitale inspiratieboek

Het inspiratieboek is digitaal beschikbaar en zal regelmatig vernieuwd worden met actuele inspiratie. De huidige versie is van augustus 2023.

Het inspiratieboek is hier te downloaden (PDF-bestand)

Meer advies & ondersteuning

Green Etalage

Green Etalage

Ben je op zoek naar duurzame producten om te voldoen aan de Duurzaam Gastvrij duurzaamheidsnormen, en jouw bedrijf (verder) te verduurzamen?

Bekijk onze Green Etalage!

Meer informatie
Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Heb je vragen over wat Duurzaam Gastvrij nou precies inhoudt, hoe het keuringsproces eruit ziet of een specifieke vraag over jouw bedrijfscategorie?

Vraag het één van onze medewerkers tijdens een kennismakingsgesprek!

Meer informatie
Duurzaam Gastvrij begeleiding

Duurzaam Gastvrij begeleiding

Heb je begeleiding nodig bij het behalen van Duurzaam Gastvrij?

Bekijk de verschillende begeleidingspakketten die onze partner Green Label Service aanbiedt om het behalen van Duurzaam Gastvrij eenvoudig te maken voor jouw bedrijf.

Meer informatie