Wat is het kennismakingsgesprek?

Het online kennismakingsgesprek met Duurzaam Gastvrij biedt jou een waardevolle gelegenheid om meer te weten te komen over Duurzaam Gastvrij, het certificeringsproces én wat dit specifiek betekent voor jouw bedrijf. Tijdens dit gesprek krijg jij de mogelijkheid om direct in contact te komen met een medewerker van Stichting KMVK, uitvoerder van Duurzaam Gastvrij, die inzicht en verduidelijking kan bieden in het behalen van Duurzaam Gastvrij en daarmee het verduurzamen van jouw bedrijf.

In het online kennismakingsgesprek, dat maximaal één uur in beslag neemt, wordt uitgelegd wat Duurzaam Gastvrij inhoudt, welke duurzaamheidsnormen van toepassing zijn en hoe het certificeringsproces verloopt. Daarnaast worden specifieke vragen met betrekking tot jouw bedrijf zo goed mogelijk beantwoord. Dit gesprek helpt bedrijven om een duidelijk beeld te krijgen van wat er nodig is om gecertificeerd te worden met Duurzaam Gastvrij en hoe duurzaamheid kan worden geïntegreerd in de bedrijfsvoering.

Het kennismakingsgesprek is gratis. Duurzaam Gastvrij streeft ernaar om duurzaamheid toegankelijk te maken voor alle bedrijven in de vrijetijdssector en biedt deze waardevolle introductie zonder kosten aan, als onderdeel van onze inzet voor een groenere toekomst.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek

Geïnteresseerd in een online kennismakingsgesprek met een medewerker van ons? Meld je dan online aan door het aanmeldformulier hieronder in te vullen.

Vervolgens neemt een van onze medewerkers contact met jou op om een datum in te plannen.

Aanmeldformulier kennismakingsgesprek

Stichting KMVK

    (Bezoek)adres
  • Storkstraat 24
  • 3833 LB Leusden

Aanmeldformulier kennismakingsgesprek

Stichting KMVK

    (Bezoek)adres
  • Storkstraat 24
  • 3833 LB Leusden

Meer advies & ondersteuning

Green Etalage

Green Etalage

Ben je op zoek naar duurzame producten om te voldoen aan de Duurzaam Gastvrij duurzaamheidsnormen, en jouw bedrijf (verder) te verduurzamen?

Bekijk onze Green Etalage!

Meer informatie
Inspiratieboek

Inspiratieboek

Ben je op zoek naar inspiratie zodat je concrete stappen kunt zetten om duurzaamheidsdoelen te bereiken en jouw bedrijf (verder) te verduurzamen?

Bekijk het inspiratieboek voor duurzaam ondernemen!

Meer informatie
Duurzaam Gastvrij begeleiding

Duurzaam Gastvrij begeleiding

Heb je begeleiding nodig bij het behalen van Duurzaam Gastvrij?

Bekijk de verschillende begeleidingspakketten die onze partner Green Label Service aanbiedt om het behalen van Duurzaam Gastvrij eenvoudig te maken voor jouw bedrijf.

Meer informatie